Skip to content

Wat kost vloerverwarming

Wat kost vloerverwarming

Krijg inzicht in de vraag ‘Wat kost vloerverwarming?

Wilt u meer inzicht krijgen in de vraag ‘Wat kost vloerverwarming?’ Het antwoord op deze vraag is geheel afhankelijk van welke type systeem en regelunit u kiest maar we kunnen u wel een indruk geven. Allereerst is het een mogelijkheid dat wij de vloerverwarming infrezen. Hierdoor hoeft de bestaande vloer er niet worden uitgehaald en daardoor zitten er ook minder kosten verbonden aan het plaatsen van de vloerverwarming. Zo heeft u geen geluidsoverlast van het breken van de vloer en tegelijkertijd bespaart u op de prijs van het laten installeren van een vloerverwarming. Het antwoord op ‘Wat kost vloerverwarming?’, hangt voornamelijk af van het doel waarvoor u de vloerverwarming wilt gaan gebruiken. Wilt u deze als hoofdverwarming gaan gebruiken of als bijverwarming? Aan het plaatsen van een systeem die hoofdverwarming als doel heeft, zitten meer kosten verbonden. Er moeten namelijk speciale sleuven worden gefreesd omdat u geen gebruik gaat maken van de radiatoren. Het plaatsen van bijverwarming is dus goedkoper. Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van een vloerverwarming frezen? Neem contact met ons op!

Wat kost vloerverwarming per m2?

Om inzicht te krijgen in de vraag ‘Wat kost vloerverwarming?’ wordt er vaak gekeken naar de oppervlakte. Hiervoor zijn verschillende tabellen beschikbaar waarbij u kunt inzien welke kosten er bijvoorbeeld aan 10 m2 hoofdverwarming verbonden zitten. Wilt u hiervan een specificatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op en wij zetten de kosten voor u op een rijtje. De uiteindelijke kosten baseren wij over het algemeen op drie verschillende factoren. Zo berekenen wij de kosten die nodig zijn voor het materiaal die wij nodig hebben. Een ander deel van de kosten zijn de arbeidskosten voor het installeren van de vloerverwarming. Ook rekenen wij meestal een klein bedrag voor afvoerkosten. Wilt u weten wat vloerverwarming kost voor uw woning? Vraag direct een offerte op!

Verschillende prijsklassen

Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij u verschillende oplossingen voorleggen voor het plaatsen van vloerverwarming. Bent u op zoek naar een budget oplossing? Dan ligt het voor de hand dat wij de vloerverwarming gaan infrezen. Ook zal de vloerverwarming waarschijnlijk als bijverwarming worden ingezet. Een tussenoplossing is om te kiezen voor een uitgebreidere vorm van bijverwarming. Wanneer u een grotere ruimte wilt verwarmen is dit een geschikte optie. Wilt u in uw hele woning graag een vloerverwarming plaatsen? En moet deze als functie hoofdverwarming hebben? Dan zal het uiteindelijke antwoord op de vraag ‘Wat kost vloerverwarming?’ hoger uitvallen. Wilt u graag een vloerverwarmingssysteem laten plaatsen? Neem direct contact op!