Skip to content

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming infrezen in uw vloer

Bent u op zoek naar het beste verwarmingssysteem voor uw woning en wilt u vloerverwarming infrezen? Wij zijn specialist op het gebied van vloerverwarming en kunnen de complete installatie voor u verzorgen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een ideaal binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte. Op basis van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de beste vloerverwarming oplossing. Zo zit u er comfortabel en warm bij en wordt de warmte gelijkmatig door de ruimte heen verspreid. Vloerverwarming is een volwaardig alternatief voor verwarming met radiatoren. De luchtkwaliteit voelt niet alleen prettiger aan maar vloerverwarming is ook energiezuinig en ruimtebesparend. Bij radiatorverwarming wordt de warmte namelijk verdeeld door één of meerdere radiatoren. Bij het infrezen van vloerverwarming worden de vloerverwarmingsslangen in de bestaande vloer gelegd. Omdat de slangen direct onder de vloer liggen wordt de ruimte op een gelijkmatige manier verwarmd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het infrezen van vloerverwarming? Neem gerust contact met ons op!

Wat u wilt weten over het infrezen van vloerverwarming

Wanneer wij uw vloerverwarming infrezen maken wij gebruik van nieuwe en geavanceerde betonfreesmachines. Hierdoor kunnen wij geheel stofvrij en hygiënisch werken. Na het infrezen, aanleggen en installeren van uw vloerverwarming kan de nieuwe vloer direct worden geplaatst. Ja direct! Vroeger stond het infrezen van vloerverwarming in beton bekend als een lastig karwei. Dat hoeft het niet per se te zijn. Met infrezen hoeft de dekvloer er namelijk niet uit worden gehaald. Ook is er geen extra bouwhoogte nodig. Dit betekent dat er geen deuren hoeven te worden ingekort of dat het keukenblad verlaagd moet worden. Wilt u ook vloerverwarming laten infrezen? En wilt u weten wat een vloerverwarming kost voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem direct contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Vloerverwarming in één dag realiseren

Aan het frezen van vloerverwarming zitten nog veel meer voordelen verbonden. Zo zit u er snel warm bij omdat de vloer snel zal opwarmen aangezien de slangen tegen de oppervlakte liggen. Bovendien is het de goedkoopste manier om vloerverwarming te realiseren. Uw huidige vloer hoeft er bijvoorbeeld niet uit waardoor de kosten gedrukt worden. Ook heeft u hierdoor geen geluidsoverlast omdat de vloer niet uitgebroken hoeft te worden. En wist u dat wij het infrezen van vloerverwarming meestal in één dag kunnen realiseren? U zit er dus snel warm en comfortabel bij. Wilt u vloerverwarming laten infrezen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan!